NAŠ STALNI ASORTIMAN GARNITURA

Provereni i prepoznatljivi modeli linije Belmar, moderne i elegantne ugaone i TDF (trosed, dvosed, fotelja) garniture. Takođe, u ponudi imamo i veći broj komponobilnih modela, koji se lako mogu prilagoditi bilo kom prostoru i izrađivati u različitim dimenzijama i kompozicijama.

Svi modeli su dostupni u preko dvadeset kolekcija koža i štofova različitih kategorija i boja, koje možete pogledati u našem prodajnom objektu u Novom Sadu.

Bez uticaja na cenu garniture, naši kupci mogu birati i tvrdoću sedalnih delova (mekano, srednje, tvrdo), boju štepa (konca, u boji garniture ili suprotno), metalne hromirane ili drvene nogice, čineći da Vaš namestaj bude originalniji i jedinstven.

Svake godine se trudimo da prezentujemo određeni broj novih garnitura i tako konstantno povećavamo našu ponudu.

Uvažavajući ono što je moderno, ne zaboravljajući ono sto je klasično i osluškujući sugestije naših brojnih korisnika, dolazimo do novih modela koji, pored inovacija i drugačijeg izgleda, zadržavaju onu prepoznatljivu eleganciju prisutnu u celokupnoj Belmar liniji.IZBOR KOŽA

Desidero by Malagić upotrebljava samo vrhunsku kožu koja daje prirodnu garanciju lepote. Koža je tako obrađena da sadrži svoje prirodne karakteristike, kao što su ubodi insekata, sitni nabori, ožiljci i razlike u boji koje pokazuju stvarne oznake životinjskog života. Na kraju proizvodnog procesa svaka koža ima svoje ožiljke koji predstavljaju jedinstveni pečat i prirodno poreklo. Kože su izabrane tako da bi zadovoljile različite potrebe i zahteve i svaka koža može imati drugačiju završnu obradu.

Desidero program u svojoj ponudi ima 9 vrsta koža i veliki izbor boja zasnovan na svetskim trendovima i takvim odabirom da zadovolje one koji žele svoj dom upotpuniti kožnim nameštajem. Naš izbor koža nudi široku lepezu izbora za sve ukuse i potrebe i za sve one koji žele da njihov nameštaj ima jedinstven izgled.

IZBOR KOŽA

Belmar upotrebljava samo vrhunsku kožu koja daje prirodnu garanciju lepote. Koža je tako obrađena da sadrži svoje prirodne karakteristike, kao što su ubodi insekata, sitni nabori, ožiljci i razlike u boji koje pokazuju stvarne oznake životinjskog života. Na kraju proizvodnog procesa svaka koža ima svoje ožiljke koji predstavljaju jedinstveni pečat i prirodno poreklo. Kože su izabrane tako da bi zadovoljile različite potrebe i zahteve i svaka koža može imati drugačiju završnu obradu.

Belmar program u svojoj ponudi ima veliki izbor vrsta koža i boja zasnovan na svetskim trendovima i takvim odabirom da zadovolje one koji žele svoj dom upotpuniti kožnim nameštajem. Naš izbor koža nudi široku lepezu izbora za sve ukuse i potrebe i za sve one koji žele da njihov nameštaj ima jedinstven izgled.