Stolice i fotelje

Belmar stolice i fotelje u potpunosti udovoljavaju Vašim različitim zahtevima, za komercijalnu ili kućnu upotrebu. Dizajnirali smo ergonomski različite modele stolica i fotelja od punog bukovog drveta, izuzetno čvrste konstrukcije. Na raspolaganju Vam je veliki izbor prirodnih koža i štofova koje možete pogledati u našem prodajnom objektu u Novom Sadu.IZBOR KOŽA

Desidero by Malagić upotrebljava samo vrhunsku kožu koja daje prirodnu garanciju lepote. Koža je tako obrađena da sadrži svoje prirodne karakteristike, kao što su ubodi insekata, sitni nabori, ožiljci i razlike u boji koje pokazuju stvarne oznake životinjskog života. Na kraju proizvodnog procesa svaka koža ima svoje ožiljke koji predstavljaju jedinstveni pečat i prirodno poreklo. Kože su izabrane tako da bi zadovoljile različite potrebe i zahteve i svaka koža može imati drugačiju završnu obradu.

Desidero program u svojoj ponudi ima 9 vrsta koža i veliki izbor boja zasnovan na svetskim trendovima i takvim odabirom da zadovolje one koji žele svoj dom upotpuniti kožnim nameštajem. Naš izbor koža nudi široku lepezu izbora za sve ukuse i potrebe i za sve one koji žele da njihov nameštaj ima jedinstven izgled.